Lamtumirë, Kosovë!

Papunësia dhe paga e ulët, arsyet pse qytetarët po ikin nga Kosova.-Vjet u larguan nga Kosova mbi 42 mijë qytetarë, sivjet pritet numër më i madh
Numri i qytetarëve të Kosovës që po e braktisin vendin për një jetë më të mirë në shtetet perëndimore po rritet nga viti në viti. Derisa vjet ishin larguar nga Kosova mbi 42 mijë qytetarë, sivjet pritet që ky numër të jetë më i madh. Për sociologët, arsye kryesore e largimit të tyre nga Kosova janë papunësia dhe pagat e ulëta./21Media

Back to top button