Lekaj reagon menjëherë

Lekaj reagon menjëherë

Ish-ministri Pal Lekaj ka reaguar ndaj deklaratave të kryeministrit Albin Kurti, për marrëveshjen në Mynih.

Lekaj tha se Kurti duhet të kuptojë që tashmë nuk është në opozitë dhe është koha e veprave jo e fjalëve.

Ai nga 3 shkurt 2020 ka të gjitha autorizimet të veprojë duke kërkuar informacione për marrëveshjet e Berlinit dhe Mynihut. Ka pasur të gjitha mundësitë dhe kompetencat për t’iu bashkangjitur këtij procesi, por ende nuk është vonë nëse ka dyshime ose mospajtime t’i shfuqizojë këto marrëveshje“, shkroi Lekaj në Facebook./21Media