Licencohen edhe 16 laboratore private për testime serologjike

 

Ministria e Shëndetësisë përmes një komunikate për media ka njoftuar sot se ka licencuar edhe 16 laboratorë private për testime serologjike për COVID-19.

Tetë prej tyre janë në Prishtinë, derisa dy janë në Ferizaj, dy në Gjilan, një në Vushtrri, një në Graçanicë, një në Lipjan dhe një në Gjakovë.

Më poshtë gjeni laboratorët e licencuar për testime serologjike./21Media

Back to top button