Vazhdojnë hetimet për ndërtimet në Shqipëri

Vazhdojnë hetimet për ndërtimet në Shqipëri

Në mbledhjen e radhës së qeverisë së Shqipërisë, kryeministri, Edi Rama tha se, vënia para përgjegjësisë e të gjithë atyre personave që lejuan dhe ndërtuan pa kriter dhe cilësi është një nga prioritetet e tij. Derisa në anën tjetër, në Kuvendin e Shqipërisë, kryetari Gramoz Ruçi, pranoi se kuvendi ka dështuar në hartimin e ligjeve që mbrojnë qytetarët në situata të fatkeqësive natyrore.(E përgaditi Albulena Nuha, pamjet Tv Vizion Plus)