Si kultivohet “bari” në kompanitë e Maqedonisë së Veriut

Si kultivohet “bari” në kompanitë e Maqedonisë së Veriut

Tv21 në Shkup vizitoi një fabrikë ku kultivohet bari për vaj të kanabisit. Kultivuesit thonë se ligji i kanabisit duhet të definohet, që të ketë rritje të investimeve edhe me shumë dhe kompanitë të mund të eksportojnë edhe lule, jo vetëm ekstrakte të kanabisit./21Media