Njohësit: Të mos negociohet çështja e kryeparlamentarit

Njohësit: Të mos negociohet çështja e kryeparlamentarit

Pas postit të presidentit, Vetëvendosjen e LDK-në po i ndan kryeparlamentari, të cilin LDK e votoi javë më parë. Njohësit e proceseve politike në vend theksojnë se këto dy parti duhet të fokusohen ne negociata për pozita të zbrazëta dhe jo për çështjen e kryeparlamentarit.(Teksti: Donika Osmani, Kamera: Kushtrim Rrmoku)./21Media