Mbledhja pritet të fillojë nga ora 11:00

Mbledhja pritet të fillojë nga ora 11:00

Kryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani sot nga ora 11:00 mban mbledhjen e Kryesisë me anëtarët e grupeve parlamentare.

Në mbledhje pritet të bëhet propozimi, organizim dhe funksionalizmi i komisioneve parlamentar./21Media