Mbrojtja e syve gjatë verës, flet oftalmologu Naser Salihu

Mbrojtja e syve, sidomos gjatë sezonit të verës nga rrezet e forta të diellit, luajnë një rol shumë të madh, sepse pasojat që mund të vijnë nëse jemi të pakujdesshëm mund të jenë të mëdha.
Si t’i mbrojmë sytë gjatë verës?, çfarë syze duhet të përdorim dhe çfarë tjetër duhet të bëjmë për mbrojtjen e syve, ka treguar oftalmologu Naser Salihu në emisionin “Për ditë të mbarë” të RTV21.

Back to top button