Një burrë në Nakaradë të Fushë Kosovës nën kërcënimin e armës dje ia ka marrë telefonin dhe kuletën ish-bashkëshortes së tij.

“Viktima femër kosovare ka raportuar se nën kërcënim të armës ish bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar i ka marr telefonin dhe portofolin me 5€ dhe është larguar në drejtim të panjohur.”, bëri të ditur sot policia.

Ndërkohë, rasti vazhdon të hetohet./21Media