Memli: “Krenarë me arritjet e dy dekadave të fundit dhe jo mohues”

Kryetari i PDK-së Memli Krasniqi me mesazh urimit për Vitin e Ri
Kryetari i PDK-së Memli Krasniqi në mesazhin e urimit për Vitin e Ri tha se janë krenarë me arritjet e jashtëzakonhsme në dy dekadave të fundit dhe jo mohues./21Media

Back to top button