Sot do të nënshkruhet një memorandum bashkëpunimi ndërmjet Bibliotekës Kombëtare dhe Ministrisë së Diasporës

Sot do të nënshkruhet një memorandum bashkëpunimi ndërmjet Bibliotekës Kombëtare dhe Ministrisë së Diasporës

Në praninë e Ministrit të Kulturës, Rinisisë dhe Sportit, Kujtim Shala dhe ministrit tëi Diasporës, Valon Murati, sot nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimi ndërmjet Bibliotekës Kombëtare të Kosovës dhe Ministrisë së Diasporës.

Marrëveshja do të nënshkruhet nga Fazli Gajraku, drejtor i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës dhe Avdyl Lipovecit, drejtor i Departamentit për Ruajtjen dhe Kultivimin e Arsimit dhe Kulturës në Diasporë./21Media