Mëngjesi i përbashkët i B6, Kosova përfaqësohet nga Gërvalla

Në Ohër sot vazhdon “Prespa Forum Dialogue”, sesionin e sotëm prezent është edhe i dërguari i posaçëm i Shteteve të Bashkuara për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, dërguari special për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, i dërguari special i Britanisë së Madhe për Ballkanin Perëndimor, Stuart Peach, dhe dërguar i posaçëm i Qeverisë së Gjermanisë për Ballkanin Perëndimor, Manuel Sarrazin
Në takimin e mëngjesit të sotëm, mikpritës ishte ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, kurse nga Kosova është ministrja e Punëve të Jashtme Donika Gërvalla. Mungoi ministri i jashtëm serb Nicola Selakoviq, por u zëvendësua nga ambasadorja serbe në Maqedoni./21Media

Back to top button