Mënyra si mbani unazat tregon çfarë tipi jeni

Të gjithë e dimë se për ta unaza është një aksesor mjaft i rëndësishëm, por përveç vlerës që mbajnë sa më të kushtueshme aq më të bukura, rëndësi ka edhe në cilin gisht i mban. Secili gisht ka një dmth për mbajtjen e unazës.
Në gishtin e madh
Vendosja e unazës në gishtin e madh tregon se jeni një person i besueshëm dhe me personalitet të fortë.
Në gishtin tregues
Tregon se jeni një person me autoritet, fuqi dhe aftësi të jashtëzakonshme për të udhëhequr.
Në gishtin e mesit
Kur e vendosni unazën në gishtin e mesit, do të thotë se jeni një person i qendrueshëm që mban premtimet.
Në gishtin e katërt
Gishti i katërt lidhet me dashurinë. Nëse e mban në këtë gisht, do të thotë se po shijoni një fejesë apo martesë. Në raste të tjera, tregon se jeni kreativ dhe keni një shpirt të bukur.
Në gishtin e vogël
Vendosja e unazës në këtë gisht tregon se jeni një person inteligjent dhe i ndjeshëm

Back to top button