Michelin shuan 2 mijë vende pune në botë

Franca më e dëmtuara nga ky vendim

Prodhuesi francez i gomave Michelin do të shkurtojë 2 mijë vende pune në botë deri në vitin 2021, në pajtim me riorganizimin e afarizmit, njoftoi sot kjo kompani, transmeton AFP.

Michelin planifikon që të shuajë 1 mijë e 500 vende pune në Francë, kryesisht përmes mos përmbushjes së vendeve të punës pas daljes së punëtorëve në pension, si dhe do të shuajë edhe 450 vende pune në SHBA.

Back to top button