Minatorët paralajmërojnë greva dhe protesta nëse bisedohet për Trepçën

Minatorët paralajmërojnë greva dhe protesta nëse bisedohet për Trepçën

Minatorët e Trepçës tërheqin vërejtjen se nëse në këto bisedime përfshihet çështja e Trepçës do ta kundërshtojnë energjikisht. Paralajmërojnë edhe mundësinë e grevës dhe të protestës./21Media