Selimi: Unë i besoj skriptës,  por ajo ma pamundëson informimin e saktë

Selimi: Unë i besoj skriptës,  por ajo ma pamundëson informimin e saktë

Vazhdimi i dialogut me Serbinë dhe pjesëmarrja selektive e anëtarëve të delegacionit të Kosovës në takimet në Bruksel, ka nxitur reagimin anëtarit të këtij ekipi, ministrit të Drejtësisë, Selim Selimi, si përfaqësues i AAK-së. Ai ka adresuar kritika ndaj kryeministrit kryeministrit Hoti, për siç thotë, “shmangien” që i kishte bërë atij në takimin e Brukselit me Vuçiqin./21Media