Zonën Ekonomike në Suharekë do ta vizitojë sot ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi.

Vizita e ministrit Krasniqi në Zonën Ekonomike në Suharekë pritet të bëhet në ora 10:00.

Kështu bëhet e ditur nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI).