Hoti: po fuqizohet sektori privat në vend dhe të bërit biznes

Hoti: po fuqizohet sektori privat në vend dhe të bërit biznes

Qeveria në detyrë miratoi Pakon Fiskale 2.0, me masa të reja të politikave fiskale, të cilat u tha se lehtësojnë ndjeshëm të bërit biznes dhe fuqizojnë sektorin privat në Kosovë. Ministri i Financave, Avdullah Hoti, në një konferencë për media u shpreh se miratimi i këtyre masave ofron mundësi që bizneset të jenë plotësisht konkurrente me  ato të vendeve të rajonit./21Media