Miratohet rezoluta kundër raportit të Dick Marty-t

Është miratuar sonte nga Parlamenti i Shqipërisë, rezoluta kundër raportit të Dick Marty-t mbi pabazueshmërinë e pretendimeve për trafikimin e paligjshëm të organeve njerëzore në Kosovë dhe Shqipëri, shkruan vizionplus.

Rezoluta është miratuar me 125 vota pro dhe asnjë kundër.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button