Miratohet rregullorja e re e Kuvendit

Kuvendi i Kosovës miratoi projekt-rregulloren e re të këtij institucioni.
Shefat e grupeve parlamentare dhe kryetari i Kuvendit u pajtuan për plotësim – ndryshim të kësaj rregulloreje të re në vjeshtë. /21Media
 
 

Back to top button