Raporti final për zgjedhjet në Kosovë

Raporti final për zgjedhjet në Kosovë

Misioni i Vëzhgimit të Zgjedhjeve të Bashkimit Evropian sot do të mbajë konferencë për media.

Vëzhguesit do të publikojnë raportin final për zgjedhjet e 6 tetorit të vitit të kaluar dhe rekomandimet.

Në këtë konferencë do të marrë pjesë edhe shefja e Misionit të Vëzhgimit të Zgjedhjeve nga BE, njëherit deputete e Parlamentit Evropian, Viola von Cramon-Taubadel.

Konferenca është planifikuar të mbahet në ora 9:30 në Prishtinë.

Lëvizja Vetëvendosje në zgjedhjet e parakohshme ka dalur e para kështu duke marrë 29 ulëse në Kuvend, Lidhja Demokratike e Kosovës, një më pak 28.