Monografia “Djaloshi me dy zemra” – Aushvici i Krushës së Madhe

1 min read

Personazh kryesor Blerim Nalli i cili u vra një ditë para ditëlindjes

U promovua monografia e Nusret Pllanës “Djaloshi me dy zemra”(Aushvici i Krushës së Madhe). Ky promovim u organizua në shenjë përkujtimi për 18 vjetorin e masakrës së Krushës së Madhe që ka ndodhur më 26 dhe 27 mars të vitit 1999 ku qindra burra u vranë dhe u masakruan nga forcat serbe./21Media