Një nga mënyrat më të mira për të kursyer para është të na punojë mendja për të ripërdour dhe për të optimizuar mundësitë e përdorimit të objekteve të ndryshme.

I keni parasysh rrjetat me të cilat blejmë porotkallet, limonët?

Ato janë një prej objekteve të cilat nuk duhet të hidhen sepse gjejnë përdorime të shumta në shtëpi.

Ja disa prej tyre:

Mblidhni top, lidhini me llastik dhe përdorini për të fërkuar tiganët dhe tenxheret.

1. Mund t’i mbani pranë pasqyrës së tualetit dhe të fusni furçat dhe krëhërat.

2. Mund të fusni lodrat e plazhit të fëmijës suaj.

3. Mund t’ia vishni një kornize dhe të varni në të vathë e bizhuteri.