Fondi i qeverisë për sigurimin e kulturave bujqësore

Fondi i qeverisë për sigurimin e kulturave bujqësore

Qeveria e Kosovës po punon që në programin qeverisës 2020-2023, ta kenë fondin që do të siguronte kulturat bujqësore. Ndërkohë kryetari i Sindikatës së Bujqve të Kosovës, Tahir Tahiri, tha se edhe qeveritë e kaluara kanë pasur një marrëveshje me bankat në Kosovë, për sigurimin e kulturave bujqësore, por në atë marrëveshje nuk përfshihet sigurimi nga zjarri, breshëri dhe vërshimet./21Media