Mustafa viziton bizneset në Vushtrri

Kryeministri Mustafa do ta vizitojë kompaninë e cila merret me përpunimin dhe distribuimin e patates

Kryeministri Isa Mustafa viziton sot Kompaninë Pestova, e cila merret me prodhimin, kultivimin, përpunimin si dhe shitjen e distribuimin e patates dhe produkteve të saj.

Sipas njoftimit për media nga zyra e kryeministrit, gjatë vizitës, kryeministri Mustafa do të vizitojë fabrikën e prodhimit të Vipa Chips, si dhe tokat ku mbillet dhe kultivohet patatja.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button