Letra e tualetit "Aloe Vera" që mbajnë emrin e 'Zotit" në të

Letra e tualetit “Aloe Vera” që mbajnë emrin e ‘Zotit” në të

Myslimanët janë duke iu bërë thirrje njerëzve të bojkotojnë letrat e tualetit të markës, “M&S”, sepse në to është i vendosur emri Zot në gjuhën arabe.

Në një video të publikuar në internet, një person iu bënë thirrje ‘motrave dhe vëllezërve’ të tij të mos blejnë letrat e tualetit, pasi që çdo letër e kësaj marke e ka emrin Zot në të.

Por, këto deklarata i kanë mohuar nga marka, “Marks and Spencer” përmes rrjetit social, Twitter. Kompania thotë që shenja është një gjethe e lules aloe vera dhe asgjë më shumë, shkruan rtv21.tv

Bradford Telegraph and Argus:

MARKS & Spencer have denied claims in a viral video that one of their own-brand toilet rolls is embossed with the Arabic word for God. In the clip, an unidentified man films the Aloe Vera 3-ply toilet tissue and claims the arabic script for Allah is visible. He urges his ?brothers and sisters? not to buy the ?2.50 roll because ?every toilet tissue has the name of Allah on it". The man calls on viewers to boycott M&S. After the controversery was reported by a Birmingham-based news blog, M&S responded on Twitter that the pattern is ?categorically of an aloe vera leaf". The clip, which has been shared widely over the last few days, shows one roll taken out of the ?2.50 pack and placed on the roof of a car. An unidentified man can be then speaks over the video whilst zooming in on the Aloe Vera 3 ply toilet tissue. He said: ?Recently I bought toilet tissue from Marks & Spencer and when I opened one of them, it has the name of Allah, as you can see.

Video ka marrë bujë në internet, kështu duke bërë që të nënshkruhet një peticion për të ndërruar dizajnin e markës.

Iniciatori i këtij peticioni ka thënë marka po fyen fenë myslimane, kështu duke bërë që ta nënshkruajnë deri më tani mbi 1000 njerëz./21Media