Naftëtarët pezullojnë protestën

 

Shoqata e cila merret me qarkullimin e naftës, derivateve të naftës, gazrave dhe lubrifikantëve “SHQNGL”, ka pezulluar përkohësisht protestën e paralajmëruar për sot.

Kjo vije pasi të njëjtit kanë marrë premtime nga kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti dhe ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë se do të shikohet mundësia që të bëhet shfuqizimi i disa neneve të udhëzimeve administrative që kjo shoqatë po i kundërshton.

Fadil Berjani, kryetar i Shoqatës ‘’SHQNGL’’, tha se janë kundër udhëzimeve administrative që bëhen pa prezencën e palëve të interesit.

Kryetari i këshillit protestues së kësaj shoqate, Tahir Zogaj, tha se pas marrjes së premtimeve që nenet e udhëzimeve administrative përkohësisht do të anulohet protesta.

“Na premtoj që do të rishikohen, ne kërkuam të shfuqizohen deri në ripërtëritjen e neneve. Nuk jemi kundër pastrimit të rezervuarëve, jemi kundër mënyrës se si ka zgjedhur. Ai premtoj që do të ulet me ministrin edhe një herë. Morëm vendim që për momentin ta anulojmë protestën që kemi planifikuar ta mbajmë për sot”, tha ai.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button