Ndahen “Defne” dhe “Omeri”

Njëri ndër serialet më të pëlqyera tukre “Emri im është engjëll” për publikun kosovarë u transmetua në ekranin e RTV21. Me ngjarjet intersante ky serial i bëri të gjithë për vete.
Pjesë e serialit ishin edhe dyshja e njohur 𝖱𝖺𝖻𝗂𝖺 𝖲𝗈𝗒𝗍𝗎̈𝗋𝗄 në rolin e “Defnes’ dhe Mustafa Mert Koç në rolin e “Omerit”.

Siç raportojnë mediat turke, lidhja e tyre në serial vazhdoi edhe në jetën reale por që duket se nuk zgjati shumë pasi që dyshja sot nuk flasin më me njëri-tjetrin.
Dëshmi rreth ndarjes së tyre është edhe largimi i njëri-tjetrit nga rrjetet sociale./21Media

Back to top button