Ndahen gjysmë milioni euro për dëmet e shkaktuara nga vërshimet në Mitrovicë

Kryetari i Mitrovicës së Jugut, Bedri Hamza, ka deklaruar se Komuna do të ndajë gjysmë milionë euro nga buxheti, për dëmet e shkaktuara nga vërshimet.
“Të gjithë ju që keni vullnetin e mirë për të ndihmuar qytetarët, ju lutem të lajmëroheni në komunë dhe komuna do të ju ndihmoj në identifikimin e familjeve që kanë nevojë për ndihmë dhe ju do të keni mundësi t’i ndihmoni drejtpërdrejt ato familje” ka thënë Hamza në një postim në “Facebook”.
Ditë më parë disa qytete të Kosovës u përballën me vërshime që dëmtuan qindra shtëpi, në veçanti në Skenderaj, Mitrovicë të Jugut, Mitrovicë të Veriut, Zubin Potok, Klinë dhe Istog./21Media

Back to top button