Ndalohen tre persona lidhur me procesin zgjedhor

 
Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë gjithë ditës së sotshme lidhur me procesin zgjedhor për balotazh, për Kryetar komune, nga rastet e trajtuara, ka evidentuar katër raste me pesë persona, prej tyre tre persona janë në ndalim, ndërsa dy persona në procedurë të rregullt.
“Prokurori i Shtetit, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, ka trajtuar dhe është duke trajtuar me kujdes çdo informacion dhe rast që është paraqitur tek organet e rendit që lidhen me procesin zgjedhor”, ka njoftuar Prokurori i Shtetit.
Prokurori i Shtetit ka njoftuar se do të vazhdojë të përcjellë procesin zgjedhor deri në numërimin përfundimtar të të gjitha votave./21Media

Back to top button