Ndërmarrja Trepça duhet të ketë monitorim të veçantë

Mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri…

Ndërmarrja Trepça duhet të ketë monitorim të veçantë si ndërmarrja e vetme minerar në Kosovë, u tha në Komisionin për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike.

Back to top button