Nderohet personeli mjekësor për luftën ndaj pandemisë

 

 

Oda e Mjekëve të Kosovës nderoi me mirënjohje mjekët dhe institucionet e ndryshme për kontributin me peshë gjatë pandemisë si dhe u nderuan mjekët e pensionuar për punën e tyre ndër dekada./21Media

Back to top button