Ndërtesa që na tregojnë se tashmë jetojmë në të ardhmen

 
Kur shikojmë filma dhe shfaqje televizive që portretizojnë të ardhmen, ne bombardohemi nga strukturat dhe teknologjia futuriste.
Nëse i hidhni një sy ndërtimeve moderne që ekzistojnë sot, mund ta ndjenji këtë të ardhme mahnitëse.
Për ta vërtetuar këtë, Bright Side përgatiti këtë listë të ndërtesave që japin përshtypjen se po jetojmë në vitin 3000./21Media

 

Back to top button