Me vendimin e Ministrisë së Shëndetësisë, si masë mbrojtëse ndaj koronavirusit, që nga fillimi i marsit është ndalur transporti urban dhe ndërurban.

Mirëpo me lehtësimin e masave kufizuese, Ministria e Shëndetësisë ka paraparë që në fazën e fundit, e cila pritet të fillojë më 2 qershor (deri në një vendim të radhës), do të përfshijë hapjen e transportit urban dhe ndërurban, taksitë, etj.

Kryesuesi i Kuvendit të Odës Ekonomike të Kosovës, Ruzhdi Kurtishaj në “Për ditë të mbarë”, ka folur për gjendjen e transportit rrugor. Kurtishaj vlerësoi se transporti rrugor është ndër sektoret më të goditura nga pandemia.

Sipas tij, ky sektor ka humbur mbi 50 milionë euro./21Media

#PDTM RuzhdiKurtishaj: Transporti rrugor një prej sektorëve mjaft të dëmtuar prej #pandemisë

#PDTM #RuzhdiKurtishaj: Transporti rrugor një prej sektorëve mjaft të dëmtuar prej #pandemisë

Gepostet von RTV21 am Dienstag, 12. Mai 2020
#PDTM #RuzhdiKurtishaj: Deri më tash shifra e humbjeve ka kaluar mbi 50 milionë euro në sektorin e transportit

#PDTM #RuzhdiKurtishaj: Deri më tash shifra e humbjeve ka kaluar mbi 50 milionë euro në sektorin e transportit

Gepostet von RTV21 am Dienstag, 12. Mai 2020