Në 24 orët e fundit janë dhënë 314 doza të vaksinës kundër COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë dhënë 314 doza të vaksinës kundër COVID-19.
Sipas njoftimit, prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.816.842 doza të vaksinës.
Ministria ka njoftuar se me dozën e dytë të vaksinës deri më sot janë vaksinuar 817.873 qytetarë. Kurse, deri më sot janë dhënë 98.414 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksines kundër COVID-19./21Media

Back to top button