Fshat i kompanive ndërtimore dhe i bujqësisë

Fshat i kompanive ndërtimore dhe i bujqësisë

Në Batllavë të Podujevës janë krijuar kushte për jetë normale. Objekti i shkollës është i ri dhe infrastruktura e rregulluar. Banorët thonë se ka kushte për zhvillimin e bujqësisë dhe të blegtorisë.(Teksti- Bahtir Cakolli, kamera-Sahit Troshupa)./21Media