Në Hanin e Elezit uji ka, por nuk pihet!

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

 

 

Përkundër performancës së mirë, banorët e Hanit të Elezit jetojnë në shtëpi ku rrjeti i ujësjellësit është i shpërndarë, por aty nuk arrin uji. Puset e hapura sjellin ujë jo cilësor dhe nuk pihet. Furnizimi behet nga lagje dhe fshatra të komunës se Hanit të Elezit.(Teksti-Bahtir Cakolli, kamera- Sahit Troshupa)./21Media