Në kohen e Rikallos u keqpërdoren mbi 7 milionë euro

Intervistë me zëvendës ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vesel Krasniqi

Mbi shtatë milionë euro janë keqpërdorimet e granteve dhe subvencioneve në ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural vitin e kaluar. Mjete në kundërshtim me ligjin janë dhënë edhe për katër fermerë nga veriu i Kosovës nga ish-ministri Nenad Rikallo. Këto keqpërdorime i ka konstatuar edhe auditori i përgjithshëm dhe lënda është proceduar në prokurori. Për këto dhe vonesat në ndarjen e granteve për pesë muaj, kolegu Bahtir Cakolli bisedoi me zëvendës ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vesel Krasniqi./21Media

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button