Shtatoren e zbuloj kryetari i Federatës Botërore të Xhudos Marius Vizer

Shtatoren e zbuloj kryetari i Federatës Botërore të Xhudos Marius Vizer

Në Pejë është përurua shtatorja e kampiones në xhudo , Majlinda Kelmendi . Majlinda është vlerësuar ndër sportistet më të mëdha  në botë , inspirim për të rinjët dhe krenaria e sportit kosovar . Shtatoren e zbuloj kryetari i Federatës Botëror të Xhudos Marius Vizer .(Teksti- Tomor Grabovci )21Media