Në Pejë u mbajt turneu tradicional “Judo for Peace”

 

Në palestrën e sporteve “Karagaçi” në Pejë duke filluar nga ora 11:00 u mbajt turneu ndërkombëtar në xhudo “Judo for Peace”.

Ky turne u organizua nga Federata e xhudos e Kosovës dhe klubi i xhudos “Ippon”.

I pranishëm ishte edhe Ekipi Olimpik i Kosovës.

Sipas trajnerit Driton Kuka, ishte një garë e bukur me shumë pjesëmarrës dhe me luftëra të forta e interesante ku mori pjesë edhe Kampioni Aktual Evropian Akil Gjakova si dhe Ekipi Kombëtar Shqiptar.

Back to top button