Mustafa: Lufta kundër korrupsionit s’mund të jetë efektive vetëm përmes gjyqësorit

Mustafa: Lufta kundër korrupsionit s’mund të jetë efektive vetëm përmes gjyqësorit

Instituti Riinvest dhe komuniteti i bizneseve nënshkruan Kodin e bizneseve kundër korrupsionit, i cili nxit motivimin e subjekteve ekonomike për t’i zbatuar standardet më të mira ndërkombëtare për luftimin dhe parandalimin e korrupsionit. Komuniteti i biznesit i cili e nënshkroi këtë kod theksoi se pa fuqizimin e gjykatave beteja kundër korrupsionit do të jetë e humbur./21Media