Provimi do të mbahet në 200 qendra testimi

Provimi do të mbahet në 200 qendra testimi

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, nesër organizon Provimin e Maturës 2017 (afati i qershorit, pjesa e dytë), për rreth 25 mijë maturantë sa ka këtë vit Kosova.

Komisioni Qendror i Maturës njoftoi se provimi do të mbahet në 200 qendra testimi në gjithë vendin, ndërsa për mbarëvajtjen e këtij procesi janë të angazhuar rreth 2100 administrues dhe rreth 600 komisionerë.

Pyetjet në pjesën e dytë të provimit janë nga lëmi profesionale./21Media