Manchester United dhe Chelsea nuk kanë ndërmend të heqin dorë nga braziliani Neymar

Manchester United dhe Chelsea nuk kanë ndërmend të heqin dorë nga braziliani Neymar

Këto dy skuadra jo vetëm që janë të gatshme të paguajnë klauzolën e lojtarit prej 200 milionë euro, por janë të gatshme që ta bëjnë edhe lojtarin më të paguar, duke i ofruar nga 470 mijë euro në javë, apo 19 milionë euro në sezon.

Sipas “Sunday Times”, kjo ofertë ka bërë që Neymar të ndërrojë mendje dhe të shqyrtojë mundësinë e largimit nga Camp Nou.