Nesër me rastin e punimeve teksnike që do të bëjë KEDS-i në stacionin e pompave në Mirëditë, banorët që furnizohen me ujë të pijshëm nga ky sistem mund të kenë çrregullime me furnizim për aq kohë sa zgjasin punimet.

Sipas njoftimit, punimet do zgjasin nga ora 09:00-18:00.

“Zonat që mund të afektohen nga këto punime janë lagjet:’ ‘Taslixhe”, “Mati”, ” Sofalia”,” Zllatari”,” Zona Qendër dhe një pjesë e banesave të bardha të lagjes Bregu i Diellit, rruga e “Bledit” dhe rruga “Isa Kastrati” , në Prishtinë”, është bërë e ditur nga KRU ”Prishtina”.