Ngjarjet e datës 10 shkurt

Agjenda për përvjetorin e 17-të të demonstratës së 10 shkurtit 2007:

12:30 – Homazhe te pllaka përkujtimore e dëshmorëve Arben Xheladini dhe Mon Balaj. (Bulevardi “Nënë Tereza”)

13:30 – Homazhe te varri i Arben Xheladinit në Prishtinë.

14:45 – Homazhe te varri i Mon Balajt në Besianë.

16:00 – Shfaqja e dokumentarit të 10 shkurtit dhe diskutim. (Kinema “ABC”, Prishtinë)

Orkestra e Filarmonisë së Kosovës mban koncert. (Atelia e Pallatit të Rinisë dhe Sporteve Prishtinë, ora 20:00)

Back to top button