Ngjarjet e datës 14 prill

09:00
Oda e Mjekëve të Kosovës organizon seminar me temën “Përgjegjësia penale dhe etike në veprimtarinë mjekësore”. (Hotel “International Prishtina”)
10:00
Vazhdon seanca plenare me pikat e papërfunduara. (Kuvendi i Kosovës)
12:00
Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare. (Kuvendi i Kosovës)
12:00 – 13:30
Presidentja Vjosa Osmani do të vizitojë Komunën e Mitrovicës.
Agjenda:
12:00 – Takim me kryetarin e Komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza;
13:00 – Vendos lule te pllaka përkujtimore në lagjen e Kovaçëve;
13:30 – Vizitë në shkollën fillore të mesme të ulët “Ismail Qemali” (Mitrovicë)
13:00
Partia Demokratike e Kosovës (PDK) mban konferencë për medie. (Selia e PDK-së).

Back to top button