Ngjarjet e datës 14 tetor

1 min read

10:30

Instituti i Prishtinës për Studime Politike dhe Lëvizja FOL organizojnë tryezën e diskutimit me temën “Agjenda për Reforma Evropiane II”. (Hotel Swiss Diamond)

17:00

Oda e Mjekëve të Kosovës mban Kongresin e dytë të Mjekësisë me temën: “Onkologjia”. (Hotel Emerald)

18:30

Mbahet ceremonia e hapjes së “Mirëdita, dobar dan!” (Kino Armata, Prishtinë).