Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë

Mbahet konferenca kushtuar projektit “Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit”. (Hotel “Nartel” në Prishtinë, ora 09:30)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi bën homazhe në Reçak. (Kompleksi Përkujtimor në Reçak, 10:20)

Mbahet Akademi Përkujtimore për Masakrën e Reçakut. (“Shtëpia e Kulturës” në Shtime, ora 11:00)

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj mban konferencë. (Zyra qendrore e ATK-së, salla e konferencave, ora 11:00)

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca bën nderime në Kompleksin Përkujtimor në Reçak. (Reçak, ora 13:30)