​Ngjarjet e datës 20 prill

Lëvizja “Demokracia Konservatore” organizon tryezën “Gruaja themeli i familjes – shoqërisë”. (Salla Lesna, përballë Kino ABC, ora 12:00)

Hapet ekspozita e përbashkët “SENSE OF BALANCE”, me veprat e të dy artisteve nga Mali i Zi, Mersiha Resulbegoviq Mavriq dhe Vahida Hasanaga Nimanbegu. (Open Art Gallery, Prishtinë, ora 19:00)

Back to top button