Ngjarjet e datës 24 korrik

1 min read

Demokracia në Veprim (DnV) mban konferencë për medie, ku do të publikohet një vlerësim ex-ante i zgjedhjeve lokale të 17 tetorit 2021. (Zyrat e KDI-së në Prishtinë, ora 11:00).

Kandidati për kryetar të komunës së Pejës, Rrustem Berisha, mban konferencë për medie. (Qendra e qytetit në Pejë, ora 11:00).

Në kuadër të “Ditët e Kulturës dhe Turizmit në Deçan”, hapet e panairi veror në qendër të qytetit. (Deçan, ora 16:00).